Запитуючи, який навісний замок краще, варто відразу ж розуміти, що потрібно порівняти кілька моделей і вибрати найкращу. Тільки в цьому випадку ви зможете отримати якісну продукцію, яку важко розкрити та в якій використовуються новітні технології. Розповідаємо все про те, як вибрати потрібну модель і на що варто звертати особливу увагу.

Визначення навісних замків

ТОП-10 найкращих навісних замківНасправді питання, який навісний замок краще, починається саме з розуміння, навіщо потрібні такі механізми. Найчастіше вони використовуються для гаража та з функцією антикрадіжки. Це надійний захист від злодіїв, який будується на захисті шляхом замикання через скобу або засув. Відмінно підходять для використання в різних умовах навісні замки Tokoz, які стали популярними останнім часом.

Призначення та типи навісних замків

Найпростіше зрозуміти, який навісний замок вибрати, якщо ви знаєте їхнє призначення та основні типи. Завдяки цьому можна буде у нашому інтернет-магазині дверної та меблевої фурнітури 740.com.ua швидко вибрати кращі моделі:

  • стандартні із загартованої сталі. Замислюючись над тим, який замок навісний краще, обов'язково варто звернути увагу на дані моделі. Вони виділяються доступністю і добре підходять у більшості випадків;

  • із комбінованим механізмом. Добре захищають внаслідок наявності спеціального коду, який не дозволить зловмисникам підібрати ключ;

  • водонепроникні моделі. Найкращий вибір для будь-якого власника комерційної або приватної нерухомості з високою вологістю;

  • високобезпечні. Підходять для областей із максимально високим ризиком злому.

Далі наші фахівці допоможуть розібратися з питанням, які навісні замки найнадійніші, що допоможе вам зробити правильний вибір.

Який навісний замок важче зламати

Найчастіше все залежить від внутрішнього функціонала виробу. Саме тому на питання, який краще навісний замок, швидку відповідь не вдасться надати. Слід враховувати наявність подвійного замкового механізму захисту від свердління або шторки. Вибирайте лише моделі з найвищою міцністю із можливих.

Який навісний замок надійніший

Досить часто замислюються, якийсь навісний замок важче зламати вже після придбання, тому рекомендуємо вам зробити це ще до замовлення. Зверніть увагу на кілька факторів:

  • наявність товстого металевого корпусу, який не дозволить маніпулювати зловмисникам болгаркою чи іншими інструментами;

  • комплексні механізми замикання, які дозволять вам з меншим ризиком зіштовхнутися з підбором ключа чи зломом;

  • використання матеріалів, що не піддаються руйнуванню. До таких належить броньована сталь.

Далі у таблиці наші фахівці розповіли про цікаві моделі.

Топ 10 навісних замків

Наші фахівці вирішили допомогти новачкам із питанням про те, який навісний замок кращий. У таблиці зібрано найцікавіші моделі навісної захисної фурнітури за оптимальними цінами. Порівнюйте характеристики та вибирайте найкращі моделі для себе.

Назва

Матеріал

Особливості

RB keylocx 5key

Сталь

Загартована скоба

Abloy PL362 Protec

Загартована сталь

Скоба із вмістом бору

Mul-T-Lock M 13

Загартована сталь

Ключ виймається лише у замкненому положенні

HR-WS1L-50E

Ламінована сталь

Двостороннє замикання

Tokoz Pluto_40

Лита сталь

Підходить для більшості видів воріт, дверей, шаф

Замок навісний 61х78х25 контрольний

Чавун

Для пломбування

TOKOZ GAMA_50 OS PRO

Литий корпус

3 клас безпеки

HORST HR-SP1-60D

Ламінована сталь

Дуга із загартованої сталі

HORST HR-SS1-60D

Нержавіюча сталь

Захист від перекушування та перепилювання

Disec MG600 Magnetic_6G

Нержавіюча сталь

Кодовий механізм із магнітним ключем

Який вибрати навісний замок

Вивчивши загальний топ навісних замків, можна зрозуміти, що кожна модель відрізняється за декількома вагомими характеристиками. Це розуміння дозволить вам вибрати найбільш надійну модель виходячи з ваших уподобань та побажань. Ось кілька найкращих порад:

  • оцініть рівень ризику. Чим вищий шанс появи зловмисників у вашому регіоні чи області, тим більше слід приділити уваги вибору надійного механізму;

  • враховуйте умови експлуатації. Потрібні водонепроникні моделі в тому випадку, якщо використовуватись замок буде у вологому середовищі;

  • вибирайте надійні бренди. Тільки компанії з чудовою репутацією можуть запропонувати вам навісні замки та іншу фурнітуру високої якості. Тому рекомендуємо звернути увагу на ABLOY, CT, DISEC, GERDA, HORST, HR, MUL-T-LOCK, SECUREMME, TOKOZ, Viro, ГОЛЕОЛ.

У будь-якому випадку рекомендуємо вже зараз дізнатися, який обрати замок, зателефонувавши за номером телефону. Наші фахівці оперативно допоможуть вибрати найкращу модель під ваші вимоги та побажання. Ви зможете знайти у каталозі навісні замки Multilock та інші популярні захисні вироби від відомих брендів.