Все більше користувачів вдаються до питання, який замок для велосипеда є кращим. І ця тема вимагає проведення додаткового дослідження. Саме тому наші фахівці склали велику таблицю з найцікавішими моделями та розповіли про основні особливості різних виробів. Читайте далі все про те, як вибрати велосипедні замки найвищої якості.

Важливість замка для велосипеда та його визначення

Типи замків для велосипеда

Насамперед слід відразу сказати про те, що питання який замок краще для велосипеда є досить філософським і кожен зможе знайти для себе відповідну модель з великого асортименту. Їхню важливість складно переоцінити, бо це ваш захист від крадіжки. Саме тому всі топ замків для велосипеда заслуговують на вашу увагу та уважний розгляд.

Типи замків для велосипеда

Питання які краще замки для велосипедів також не може отримати відповідь, поки користувач не визначиться з відповідним типом механізму. Ось кілька найбільш популярних варіантів:

  • U-подібні. Запитуючи, який замок для велосипеда краще, потрібно обов'язково подивитися на такі моделі. Вони відрізняються високою надійністю та відмінно підходять для максимального захисту;

  • складні. Відрізняються компактністю та високим рівнем захисту;

  • ланцюги із замком. Гнучкі та прості у використанні, особливо якщо сам ланцюг буде важким;

  • кабельні. Легкі та зручні, підходять якщо потрібно залишити велосипед на вулиці не на довго.

Вибирати потрібно виходячи з ваших вимог до безпеки, щоб питання який замок для велосипеда краще кодовий або з ключем більше у вас не виникало. Тому уважно порівняйте всі характеристики та виберіть найкращий варіант.

Який із типів замків для велосипеда кращий: кодовий чи з ключем?

Наш інтернет-магазин дверної та меблевої фурнітури 740.com.ua пропонує широкий асортимент різних моделей. Питання, який замок краще для велосипеда більше не турбуватиме вас, тому що ви зможете визначитися з рівнем безпеки та зручності:

  • з ключем. Вважаються надійнішими, оскільки ключі складно підробляти. Водночас якщо втратити ключ, то можуть виникнути проблеми з відмиканням;

  • кодові моделі. Вкрай зручні, тому що потрібно запам'ятати лише комбінацію.

Зараз є безліч моделей із системою антикрадіжки, щоб можна було надійно захистити свій транспортний засіб. Такі навісні та класичні моделі можуть вас зацікавити насамперед.

Топ 10 замків для велосипеда

Наші фахівці вирішили запропонувати універсальну відповідь на питання, який краще замок для велосипеда. Для цього була складена велика таблиця з різними характеристиками та найцікавішими моделями. Вибирайте найбільш привабливі та замовляйте вже зараз!

 

Назва

Вага

Розмір

Особливість

VIRO MOTO SUPERMORSO

1450 г

90 см

Захисна кришка із нейлону для захисту замка.

TOKOZ MOTO BLACK

4300 г

200 см

Спеціальний текстильний рукав для захисту ТЗ від подряпин.

TOKOZ MOTO PLUTO

1800 г

100 см 

Довгий ланцюг, дисковий циліндр.

MUL-T-LOCK MOTO 61/15

1960 г

61 мм

Відразу 3 ключі.

VIRO MOTO HAWAII

330 г

180 см

Є кронштейн у комплекті.

VIRO MOTO SEZIONE

1450 г

145 мм

Монолітний корпус з оцинкованою сталлю як покриття.

VIRO MOTO HAMMER STAINLESS_STEEL

630 г

10 мм

Цілісний корпус з циліндром на 7 дисків.

VIRO MOTO ELBA

185 г

45 см

Ключі дістаються лише у закритому положенні.

TOKOZ MOTO BLACK с тросом 100 см

800 г

100 см

Пластикове покриття довкола сталевого троса.

VIRO MOTO SEZIONE

1190 г

180 мм

Міцна дужка із загартованої сталі.

Який же вибрати замок для велосипеда

Питання, який краще замок для велосипеда, в першу чергу має вирішуватися шляхом вибору важливих для вас критеріїв порівняння моделей. Тому варто одразу звернути увагу на:

  • рівень безпеки. Вибирайте модель, яка дозволить вам максимально захистити свій транспортний засіб від крадіжок чи інших проблем зі зловмисниками;

  • зручність використання. Найкраще вибирати відразу знаючи про те, як часто ви використовуватимете механізм. Для повсякденних подорожей краще взяти кодовий варіант;

  • вага та розмір. Від цього залежить ваша зручність, щоб вам було легко переносити замок разом із велосипедом;

  • бренд. Зараз можна легко придбати продукцію від надійних компаній із відмінною репутацією на кшталт CT, GERDA, HORST, MUL-T-LOCK, TOKOZ, Viro, ГОЛЕОЛ.

Рекомендуємо вже зараз знайти в каталозі підходящі моделі, щоб придбати їх за оптимальною ціною. Ви також зможете зателефонувати за номером телефону, щоб наші спеціалісти змогли вас проконсультувати! Відповідь на запитання, який найкращий замок для велосипеда, ви отримаєте від наших експертів залежно від ваших вимог і переваг.